Jedovatost fazolí
1 odpověď
(stránka otevřena 917x)
Dotaz:
Dobrý den, pane doktore.
Můj dotaz je následující:
Ráda bych věděla jak je to s fazolemi které se dávají do tinktury, tedy fazolky které ještě neobsahují plody? Dle informací na internetu je fazole bez tepelné úpravy jedovatá. Jak je to tedy s lusky fazolek které dám do tinktury. Když neprojdou tepelnou úpravou, bude tinktura jedovatá? děkuji moc za odpověď Lenka
Děkuji a jsem s pozdravem.
Můj dotaz je následující:
Ráda bych věděla jak je to s fazolemi které se dávají do tinktury, tedy fazolky které ještě neobsahují plody? Dle informací na internetu je fazole bez tepelné úpravy jedovatá. Jak je to tedy s lusky fazolek které dám do tinktury. Když neprojdou tepelnou úpravou, bude tinktura jedovatá? děkuji moc za odpověď Lenka
Děkuji a jsem s pozdravem.
Šárka Zálešáková
Odpověď na dotaz:
Dobrý den.
LENKO máte pravdu s mírnou jedovatosti nezralých semen ale tinktura či čaj se vyrábí ze sušených lusků které jedovaté nejsou. Vyrábím na diabetu jednoduší účinnou a nyní již i směsnou a opravdu pomáhá na diabetes a močové cesty.
LENKO máte pravdu s mírnou jedovatosti nezralých semen ale tinktura či čaj se vyrábí ze sušených lusků které jedovaté nejsou. Vyrábím na diabetu jednoduší účinnou a nyní již i směsnou a opravdu pomáhá na diabetes a močové cesty.