Resveratrol
0 odpovědí
(stránka otevřena 504x)
Dotaz:
Dobrý den, pane doktore.
Můj dotaz je následující: účinky resveratrolu jsou všeobecně známé. Ale všude se píše že je obsažen v červeném víně a v tmavočerveném ovoci. Nikde jsem ale nenarazila za prvé - na konkrétní odpověď zda je obsažen i v bezinkách a aronii -- a za druhé zda se tato látka tepelnou úpravou nezničí, protože jak bezinky, tak aronii je třeba před použitím krátce povařit. Predem děkuji za odpověď, případně odkaz na stránku - článek, kde odpověd najdu.
. zde napište text dotazu.
Děkuji a jsem s pozdravem.
Můj dotaz je následující: účinky resveratrolu jsou všeobecně známé. Ale všude se píše že je obsažen v červeném víně a v tmavočerveném ovoci. Nikde jsem ale nenarazila za prvé - na konkrétní odpověď zda je obsažen i v bezinkách a aronii -- a za druhé zda se tato látka tepelnou úpravou nezničí, protože jak bezinky, tak aronii je třeba před použitím krátce povařit. Predem děkuji za odpověď, případně odkaz na stránku - článek, kde odpověd najdu.
. zde napište text dotazu.
Děkuji a jsem s pozdravem.