bylinkova prednaska imunita santos ovcacke slavnosti 14 9 2024AKCE BYLA ZRUŠENA Z DŮVODU ŠPATNÝCH POVĚTRNOSTNÍCH PODMÍNEK (DÉŠŤ, ZÁPLAVY).


Účinky rostliny:

bylinkova prednaska imunita santos ovcacke slavnosti 14 9 2024

Dovoluji si vás pozvat na bylinkovou přednášku o imunitě, která se uskuteční v rámci Ovčáckých slavností v Santově dne 14.9.2024 mezi 13:50-15. hodiou. Imunita je komplexní a poměrně křehká záležitost. Řekneme si něco o tom, jaké jsou hlavní pilíře imunity - co jíst a nejít, co dělat a nedělat abychom se vyhli banálním i závažným onemocněním, vliv stravy, vliv psychiky, vliv pohybu a pobytu v přírodě. Přednáška bude spíše formou diskuze s vámi. Budu se ptát na vaše názory, myšlenky. Určitě si povíme o léčivých rostlinách a okrajově o medicinálních houbách, které mají příznivý vliv na posílení "specifické" imunity - tedy imunity nasměřované proti bakteriím a virům, ne proti vlastnímu tělu (autoimunita).

Kdy: 14.9.2024

V kolik hodin: já budu mít přednášku mezi 13:50.-15. hod., celkově akce bude probíhat v průběhu dne od 10 do 17. hod. (jak je patrné z oficiálního letáku vpravo)

Kde se akce uskuteční: má přednáška bude ve stanu cca. 6x3 metry.

Forma prezentace: zesílené mluvené slovo (reproduktor, mikrofon), projekce slajdů na televizní obrazovku.

Organizátor: Světla Studenská