- Poradna
- Bylinková poradna
- Sběr, zpracování rostlin a výroba bylinných produktů
- Česnáčkový prášek - postup výroby, recept, návod
×
Toto je volitelný nadpis fora pro sekci připomínky.
Česnáčkový prášek - postup výroby, recept, návod
- 28. zář 2024 21:13 #10228
od tazatel
Dobrý den, pane doktore.
Můj dotaz je následující:
u česnáčku jsem se zde dočetla že se nemá sušit, jak tedy vyrobit prášek?
Děkuji a jsem s pozdravem.
Poslední změna: 28. zář 2024 21:13 uživatelem MUDr. Zbyněk Mlčoch.
- 18. říj 2024 10:41 #31891
od MUDr. Zbyněk Mlčoch
Odpověděl MUDr. Zbyněk Mlčoch
Dobrý den.
Pro účely koření nebo do kořenících směsí to nevadí.
Jinak ano, máte pravdu. Neměl by se sušit a pro uchování se využívá zamražení (málokdy) nebo česnáčková tinktura (většinou).
Více informací k česnáčku zde:
https://www.bylinkyprovsechny.cz/byliny-kere-stromy/byliny/975-cesnacek-lekarsky-ucinky-co-leci-pouziti-uzivani-vyuziti-pro-zdravi
Děkuji za Váš dotaz a důvěru v léčivou sílu přírody.
Poslední změna: 18. říj 2024 10:41 uživatelem MUDr. Zbyněk Mlčoch.
- Poradna
- Bylinková poradna
- Sběr, zpracování rostlin a výroba bylinných produktů
- Česnáčkový prášek - postup výroby, recept, návod
Vygenerováno za 0.216 sekund