Rozumíš bylinám? Zkus kvíz POZNEJ BYLINKU.
× Vítejte na fóru!

Řekněte nám něco o Vás - kdo jste, co máte rádi a proč jste se stali členy tohoto webu.
Všechny zde vítáme a těšíme se na Vaše příspěvky!

Poškozená sítnice oka - byliny, bylinky, léčivé rostliny, léčba bez léků

- 17. říj 2024 16:18 #31838 od tazatel
Dobrý den, pane doktore.

Můj dotaz je : moji tetě ubývá sítnice v oku a MUDr ji sdělila že může se probudit slepá.. tetě je skoro 90 let. Mohou bylinky v tomto případě ještě pomocí.tety je mi moc líto.. 

Děkuji a jsem s pozdravem.
Poslední změna: 17. říj 2024 16:18 uživatelem MUDr. Zbyněk Mlčoch.

#31912 od MUDr. Zbyněk Mlčoch
Odpověděl MUDr. Zbyněk Mlčoch
Dobrý den.

Při zhoršeném vidění a problémy s oční sítnici u Vaší tedy doporučuji následující léčivé rostliny a to ideálně v podobě směsné bylinné tiktury (pro snadnost aplikace kdykoliv a kdekoliv) :
PUPEČNÍK ASIJSKÝ list, BAKOPA DROBNOLISTÁ nať, LESKLOKORKA LESKLÁ plodnice, MANGO plod, TURAN ROČNÍ květy resp. kvetoucí nať, BĚLOTRN KULATOHLAVÝ semínka.

Tinkturu Vám mohu případně dodat. Je možné se mi ozvat na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo messenger www.zmfb.cz

Potraviny a doplňující nálevy: SCHIZANDRA plod, BORŮVKA plod, ČERNÝ SEZAM plod, KAKOST LUČNÍ kvetoucí nať, nálev ze SVĚTLÍKU vnitřně.

Posílení JATER - dle tradiční čínské medicíny za stav očí zodpovídají játra. Pokud jsou játra silná, šance na regeneraci zraku je výrazně lepší.
Jak posílit játra (režimová opatření, strava, léčivé rostliny, … ) se dozvíte zde:
www.WebinarJatra.cz

Všechny účinky výše uvedených léčivých rostlin, univerzální postup výroby tinktur, dávkování tinktur a výhody tinktur jsou na stránce www.UcinkyTinktur.cz

Děkuji za Váš dotaz a důvěru v léčivé rostliny. 

Vygenerováno za 0.155 sekund