Rozumíš bylinám? Zkus kvíz POZNEJ BYLINKU.
× Vítejte na fóru!

Řekněte nám něco o Vás - kdo jste, co máte rádi a proč jste se stali členy tohoto webu.
Všechny zde vítáme a těšíme se na Vaše příspěvky!

Cervikální dystonie ,tortikolis - byliny, bylinky, léčba bez leků

#31941 od Balda
Dobrý den, pane doktore.

Můj dotaz je následující:
Mám přítele z cervikální dystonií. Nemoc mu byla diagnostikovaná letos v dubnu/květnu než podstoupil veškeré vyšetření. Než začal veškerý ten kolotoč s léky, botulotoxinem, rehabilitacemi a terapií svůj život začal postupně měnit, ale bohužel zlepšení se nedostavuje. Je to jako na houpačce. Trpěl nebo teď opět, trpí jak to jen nazvat jinak než depresí, že se to nelepší a možná i zhoršuje.
Ale ať jdu k věci a trochu Vám přiblížím jak to je a že není člověk co do sebe rve chemii, ale věří přírodě. Vím že u téhle nemoci je důležité být v psychické pohodě, jenže nám to moc nefunguje i po změně života. 
Léky předepsané moc nezabírali a v prvních měsících i zhoršovali stav. Začal chodit na kranioterapii na kterou chodí stále. Doma pravidelně cvičí a provádíme masáže. Ze začátku bral Bachovy kapky kde asi zabrali na psychiku, Magnesium bere od začátku a k tomu vitamíny B12, bral vitamín C a teď na zimu přidal vitamín D3. Přišlo mi že v půlce jeho stav byl lepší a teď s nástupem podzimu se stav zhoršuje. 
Stále se snažíme situaci zlepšit a vrátit se alespoň trochu k normálnímu stavu/životu kdy hlavu udrží rovně, může se v klidu najíst a alespoň trochu k úlevě od nemoci.
Na Vás bych měla prosbu co by mu za tinkturu/kapky pomohly od těchto stavů. Zda by jste nám prosím mohl trochu pomoct.
Děkuji s pozdravem B.G
 

Vygenerováno za 0.159 sekund