Rozumíš bylinám? Zkus kvíz POZNEJ BYLINKU.
× Vítejte na fóru!

Řekněte nám něco o Vás - kdo jste, co máte rádi a proč jste se stali členy tohoto webu.
Všechny zde vítáme a těšíme se na Vaše příspěvky!

Sklerodermie - byliny, bylinky, léčba bez léků, lidové léčitelství

- 23. kvě 2019 08:09 #2225 od tazatel
Dobry.
Moj 14r syn mal diagnostikovanu sklerodermiu v lavej strane brucha) flak ktory tvrdol a trocha belel). na kramaracoch mu nasadili 14 inekciu -liecbu. potom nasadili penicilin ktory uziva 2 roky vkuse. vysadial som ho z dovodu ze ho uz boli zaludok. chodili sme potom na bio lampu uv - lampa nieco take, ale len to zmaklo a flak sa zvacsil. mastime mastou E vitamin a olejom z bylin. ine nam poradit nevedia a rada by som uspesne syna zbavila tejto autoimunitnej choroby aby sa nerozsili nedaj boze. u deti je vraj 99% moznost ze sa vylieci z toho uplne. viete mi prosim poradit co na to pouzit?
Dakujem velmi pekne.

- 03. kvě 2024 11:23 #31626 od MUDr. Zbyněk Mlčoch
Odpověděl MUDr. Zbyněk Mlčoch
Dobrý den.

S léčbou sklerodermie bohužel já nemám zkušenosti a bylinářské knihy také povětšinou mlčí.

Jedinou bylinku, na kterou jsem narazil a měla by částečně zabírat je PUPEČNÍK ASIJSKÝ - užívá se vnitřně tinktura, můžete aplikovat i zevně na ložiska. Určitě si neublížíte ani aplikací "obyčejné" měsíčkové masti.

Měsíčkovou mast, ev. i pupečníkovou tinkturu Vám mohu dodat. Je možné se mi ozvat na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a/nebo messenger www.zmfb.cz

V roce 2017 jsem se dostal k tomuto doporučení:

"Doporučuji tibetský EPAM 31, je to jediný doporučený přípravek na sklerodermii, užívám ho už několik let s přestávkami podle návodu, skvrny mažu pouze Lipobasí, skvrny na těle vybledly, hlavně se jejich šíření zastavilo, vím, že nemoc tady je a říkám, že spí, ale zatím ji zvládám takto. Doplńuji vitamínem E.

Klasická léčba - koňské dávky antibiotik a kortikoidy mi akorát rozhodily játra. Pokud chcete Epam 31 zkoušet, objednejte na internetu nejméně 2 balení - lékárny ho většinou nemají a podívejte se po knížce Epam terapie.

Jsem ráda, že se jedná pouze o lokální sklerodermii a věřím, že budeme patřit mezi ty, kterým nakonec zmizí.
Držím vám palce. Míša."

Děkuji za Váš dotaz a důvěru v léčivé rostliny.

Vygenerováno za 0.192 sekund