× Vítejte na fóru!

Řekněte nám něco o Vás - kdo jste, co máte rádi a proč jste se stali členy tohoto webu.
Všechny zde vítáme a těšíme se na Vaše příspěvky!

Pažitka - způsobí kvašení nebo kysnutí polévky?

- 06. čvn 2019 12:32 #2273 od tazatel
<p>Hallo, <br /> je mozne, ze pazitka zpusobi zkysnuti/kvaseni polevky t. j. napr. zbytku, ktery byl ponechan na dalsi dny a do ktereho byl dan zbytek nakrajene, cerstve pazitky. Nebo omacky. ?? Jiz nekolikrat jsem tento jev pozoroval. <br /> Diky za odpoved<br /> K</p>

- 09. čvn 2019 10:15 #23337 od MUDr. Zbyněk Mlčoch
Odpověděl MUDr. Zbyněk Mlčoch
Dobrý den.
Na Váš dotaz bohužel neznám odpověď. To by byl spíše dotaz na farmakobotanika nebo biochemika.
I tak děkuji za důvěru.

Vygenerováno za 0.139 sekund