× Vítejte na fóru!

Řekněte nám něco o Vás - kdo jste, co máte rádi a proč jste se stali členy tohoto webu.
Všechny zde vítáme a těšíme se na Vaše příspěvky!

Selhávání ledvin po covidu - byliny, bylinky, léčivé rosltiny, léčba bez léiků

- 12. led 2022 04:55 #6754 od tazatel
Dobrý den, pane doktore.

Můj dotaz je následující:

Po covide zlyhali ladviny a momentalné prebieha dialyza. Mocenie okolo 1.5l - 2l denne. Prosím Vás je šanca vyliecit sa?


Děkuji a jsem s pozdravem.

- 28. dub 2022 21:41 #29206 od MUDr. Zbyněk Mlčoch
Odpověděl MUDr. Zbyněk Mlčoch
Dobrý den.

Nemoc SARS-Cov-2, tedy covid ledviny skutečně velmi oslabuje (z pohledu tradiční čínské medicíny). I když západní medicína toto nechápe, tak tradiční čínská medicína v tom má jasno a je ve shodě s Vaším názorem, že potíže máte po covidu a že to souvisí. Toliko na úvod.

Na selhávající ledviny se mi v praxi velmi osvědčila směs, kterou Vám následně uvedu. Doporučuji v podobě směsné bylinné tiktury (pro snadnost aplikace kdykoliv a kdekoliv) :
JESTŘÁBNÍK CHLUPÁČEK kvetoucí nať, SVÍZEL SYŘIŠŤOVÝ kvetoucí nať, TRUBKOVEC TYČINKOVITÝ nať, CELÍK ZLATOBÝL kvetoucí nať, BŘÍZA jarní list a AKÁT květ.

Všechny účinky výše uvedených léčivých rostlin, univerzální postup výroby tinktur, dávkování tinktur a výhody tinktur jsou na stránce www.UcinkyTinktur.cz

Pokud byste měla zájem o výše uvedenou směs léčivých rostlin ve formě tinktury, je možné se mi ozvat na messenger www.zmfb.cz (nejrychlejší způsob jak se se mnou zkontaktovat) nebo na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.">Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Určitě velmi důležitá je strava, kterou můžete ledviny celkem zásadně posílit. Jaké potraviny jsou velmi vhodné na ledviny uvádíme s kolegyní nutriční terapeutkou zde:
Určitě velmi důležitá je strava, kterou můžete ledviny celkem zásadně posílit. Jaké potraviny jsou velmi vhodné na ledviny uvádíme s kolegyní nutriční terapeutkou zde:
www.WebinarLedviny.cz

Děkuji za Váš dotaz a důvěru v léčivé rostliny.

Vygenerováno za 0.188 sekund