Rozumíš bylinám? Zkus kvíz POZNEJ BYLINKU.
× Vítejte na fóru!

Řekněte nám něco o Vás - kdo jste, co máte rádi a proč jste se stali členy tohoto webu.
Všechny zde vítáme a těšíme se na Vaše příspěvky!

Sluch, slyšení - byliny, bylinky, léčivé rostliny, léčba bez léků

- 04. srp 2023 20:06 #9198 od tazatel
Dobrý den, pane doktore.

Můj dotaz je následující:

Mám chronické potíže se sluchem po operaci obou uší a nyní jsem po těžkém ušním zánětu zcela ohluchl a ani po antibiotikách se mi sluch nevrátil , až nyní trochu slyším na levé ucho a mívám časté záněty zvukovodu na což používám ušní kapky, ale často se mi to stejně zhorší a tak bych se chtěl zeptat, zda by třeba ta Vaše tinktura složená z mateří kašičky neměla na ty mé uši trochu blahodárnější účinky. Už to je pro mě občas nesnesitelné a tak volím tuto možnost na základě kladných referencí na Vaše metody.

Děkuji a jsem s pozdravem.

- 07. bře 2024 07:45 #31545 od MUDr. Zbyněk Mlčoch
Odpověděl MUDr. Zbyněk Mlčoch
Dobrý den.

Poruchy sluchu jsou vždy spojené s ledvinami (pokud nejde o poškození sluchu vlivem chronického hluku, výbuchu či těžkého zánětu středního ucha), tedy dle tradiční čínské medicíny oslabení elementu Voda. Jak posílit ledviny pomocí léčivých rostlin a také úpravy stravy je uvedeno ve webináři www.WebinarLedviny.cz
Webinář je velmi zajímavý. Má 3 hodiny a dozvíte se v něm mnoho informací jak posílit ledviny a také jaké jsou další příznaky oslabených ledvin (jde o příznaky, které byste si se slabými ledvinami asi nikdy nespojila). Webinář jsem natočil v roce 2021 s mou kolegyní nutriční terapeutkou Mgr. Zuzanou Švédovou.

Na zhoršený sluch doporučuji následující léčivé rostliny a to ideálně v podobě směsné bylinné tiktury (pro snadnost aplikace kdykoliv a kdekoliv) :
BAKOPA DROBNOLISTÁ nať, GINKGO BILOBA koncoletní list, KOKOTICE ČÍNSKÁ semeno, KUSTOVNICE ČÍNSKÁ plod, RDESNO MNOHOKVĚTÉ kořen, EKLIPTA BÍLÁ nať, ROZCHODNICE RŮŽOVÁ kořen.

Všechny účinky výše uvedených léčivých rostlin, univerzální postup výroby tinktur, dávkování tinktur a výhody tinktur jsou na stránce www.UcinkyTinktur.cz

Děkuji za Váš dotaz a důvěru v léčivé rostliny.

Vygenerováno za 0.174 sekund