Rozumíš bylinám? Zkus kvíz POZNEJ BYLINKU.
× Vítejte na fóru!

Řekněte nám něco o Vás - kdo jste, co máte rádi a proč jste se stali členy tohoto webu.
Všechny zde vítáme a těšíme se na Vaše příspěvky!

Sirup ze smrkových výhonků - je možné použít přírodní nerefinovaný cukr? Jaký typ smrku na výrobu sirupu?

- 04. kvě 2015 18:19 #97 od tazatel
LZE NA VÝROBU SIRUPU ZE SMRKOVÝCH VÝHONKŮ - PUPENŮ, POUŽÍT MÍSTO CUKRU TŘTINOVÉHO, CUKR PŘÍRODNÍ - NERAFINOVANÝ? JAKÝ DRUH SMRKU POUŽÍT?

- 04. kvě 2015 18:20 #21326 od anonym
Odpověděl anonym
Je to jedno jaký cukr. O třinovém cukru se říká, že je zdravější, ale tato teze je zpochybňována.
Na sirup ze smrkových výhodnků se využívá smrk ztepilý a smrk obecný.
Smrk stříbrný není ideální.

- 04. kvě 2015 23:02 #21327 od anonym
Odpověděl anonym
A ano, přírodní nerafinovaný cukr je OK.

Vygenerováno za 0.184 sekund