Rozumíš bylinám? Zkus kvíz POZNEJ BYLINKU.
× Vítejte na fóru!

Řekněte nám něco o Vás - kdo jste, co máte rádi a proč jste se stali členy tohoto webu.
Všechny zde vítáme a těšíme se na Vaše příspěvky!

Kvasinková infekce - byliny, bylinky, léčivé rostliny, léčba bez léků

- 23. úno 2024 13:13 #9989 od tazatel
Dobrý den, pane doktore.

Můj dotaz je následující:
Poradíte prosím jaká bylina - forma léčby by ponohla na kvasinkové infekce? Trpím na opakující se záněty moč. cest. Když ji mám, tak používám vaši tinkturu ZÁ-MO-CE a jsem velmi spokojena.
Nyní ji nemám a přidala se mi k tomu právě kvasinková infekce.

Děkuji a jsem s pozdravem.

- 25. úno 2024 12:41 #31489 od MUDr. Zbyněk Mlčoch
Odpověděl MUDr. Zbyněk Mlčoch
Dobrý den.

Na opakované gynekologické záněty doporučuji následující léčivé rostliny a to ideálně v podobě směsné bylinné tiktury (pro snadnost aplikace kdykoliv a kdekoliv) - vnitřní užívání:
PENÍZOVKA SAMETONOHÁ plodnice, HLUCHAVKA BÍLÁ květ, KOKOŠKA PASTUŠÍ TOBOLKA nať, PUPEČNÍK ASIJSKÝ list, CHOROŠ OŘÍŠ plodnice.

Dietetika: MCT olej 1 lžíce oleje 3x denně do jídla nebo přímo sníst (je velmi silně protiplísňový, současně posiluje dle TČM tzv. element Země, tedy slezinu). MCT olej můžete používat vnitřně, ale i zevně.

Glykemický index: jíst potraviny s nízkým glykemickým indexem.
Co se týče dietetiky, doproručuji Vaši stravu konzultovat s mou kolegyní nutriční terapeutkou Mgr. Zuzanou Švédovou, Dis. - www.ZuzanaSvedova.cz

Zevně: oplachy nebo sedací koupele v odvaru z rostlin ŠALVĚJ LÉKAŘSKÁ a/nebo KRTIČNÍK HLÍZNATÝ (roste v lese).

Z pohledu tradiční čínské medicíny může být příčinou kvasinkových inkfekcí oslabení Hybatele Země, tedy oslabení sleziny. Pokud by Vás zajímalo, jak posílit slezinu, doporučuji podívat se na video www.WebinarSlezina.cz

Všechny účinky výše uvedených léčivých rostlin, univerzální postup výroby tinktur, dávkování tinktur a výhody tinktur jsou na stránce www.UcinkyTinktur.cz

Pokud byste měla zájem o MCT olej, je možné se mi ozvat na messenger www.zmfb.cz (nejrychlejší způsob jak se se mnou zkontaktovat) nebo na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.">Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Děkuji za Váš dotaz a důvěru v léčivé rostliny.

Vygenerováno za 0.170 sekund