× Vítejte na fóru!

Řekněte nám něco o Vás - kdo jste, co máte rádi a proč jste se stali členy tohoto webu.
Všechny zde vítáme a těšíme se na Vaše příspěvky!

ADHD, hyperaktivita, agresivita - byliny, bylinky, babské rady, léčba bez léků

- 12. úno 2019 14:28 #1891 od tazatel
<p>Dobrý den pane doktore,</p>
<p>syna, 2 roky a 3 měsíce je velmi hyperaktivní, vznětlivý, když mu něco nedovolím, tak je i agresivní, špatně a málo spí. Když konečně usne, tak se hned budí. Celkově je takové neklidné dítě s prvky ADHD. Vím, že na zklidnění je meďunka, ale ještě ji nezkoušela. Prosím je něco na zklidnění a lepší spánek? Děkuji, Petra</p>

- 15. úno 2020 18:06 #24153 od MUDr. Zbyněk Mlčoch
Odpověděl MUDr. Zbyněk Mlčoch
Dobrý den.

Na ADHD doporučuji následující léčivé rostliny a to ideálně v podobě směsné bylinné tiktury (pro snadnost aplikace kdykoliv a kdekoliv):
ŠIŠÁK BAJKALKSKÝ kořen (je sedativní, zklidňuje značně psychiku), BAKOPA DROBNOLISTÁ nať (také se jí říká brahmí a tato rostlina zlepšuje soustředění).

Všechny účinky výše uvedených léčivých rostlin, univerzální postup výroby tinktur, dávkování tinktur a výhody tinktur jsou na stránce www.UcinkyTinktur.cz

Pokud byste měla zájem o směsnou tinkturu na ADHD, je možné se mi ozvat na messenger www.zmfb.cz (nejrychlejší způsob jak se se mnou zkontaktovat) nebo na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Děkuji za Váš dotaz a důvěru v léčivé rostliny.

Vygenerováno za 0.156 sekund