× Vítejte na fóru!

Řekněte nám něco o Vás - kdo jste, co máte rádi a proč jste se stali členy tohoto webu.
Všechny zde vítáme a těšíme se na Vaše příspěvky!

Domácí bylinkový sirup plesniví - příčina

- 24. čvn 2019 12:36 #23357 od MUDr. Zbyněk Mlčoch
Dobrý den.
Příčin může být více. Nejč. nízká koncentrace cukru nebo nesprávný technologický postup výroby.
Po přecezení sirupu doporučuji zastříknou ze spreje hrdlo láhve, vršek a horní část láhve (vč. vnitřku) alkoholem. Je to překvapivě efektivní.
Děkuji za Váš dotaz a důvěru.
PS: plesnivý sirup je nutné zlikvidovat, nelze ho již využít, je mi líto.

- 24. čvn 2019 13:15 #2332 od tazatel
Odpověděl tazatel
<p>Dobrý den. <br /> Sirup z meduňky a máty mi plesniví. Co dělám špatně nevím. <br /> Děkuji.</p>

- 09. čvc 2019 09:57 #23411 od anonym
Odpověděl anonym
Ano, já také zakápnu troškou rumu třeba a nekazí se

Vygenerováno za 0.197 sekund