× Vítejte na fóru!

Řekněte nám něco o Vás - kdo jste, co máte rádi a proč jste se stali členy tohoto webu.
Všechny zde vítáme a těšíme se na Vaše příspěvky!

Metastáze jater, metastáze na játrech - byliny, bylinky, léčivé rostliny, léčba

- 30. pro 2019 09:26 #2905 od tazatel
Dobrý den,
manžel 56 let prodělal v září operaci jater (metastáze), bere ostropestřec mariánský, černý kmín. Nyní jsem si přečetla o bylině šišák balkajský, že je lepší než ostropestřec. Mohl by jste mi poradit, zda by tato bylina byla vhodná, poprípadě v jaké formě, aby manželovi pomohla.
Děkuji, pisatelka ze Strakonic

- 30. pro 2019 14:21 #23859 od MUDr. Zbyněk Mlčoch
Odpověděl MUDr. Zbyněk Mlčoch
Dobrý den.
Na regeneraci jater po jaterní operaci bych si dovolil doporučit některou z těchto rostlin nebo jejich kombinaci: chlorella japan (řasa), žindava, leuzea (maralí kořen). Ostropestřce bych se nezvzdával, je to silná léčivá rostlina na nemoci jater. Pokud byste chtěla léčivé rostliny, které částečně blokují tvorbu a šíření metastáz po organismu při rakovině nebo rostliny, které jsou vynikající pro rekonvalescenci po tomto onemocnění, ozvěte se mi. Mohu Vašemu manželovi případně doporučit i léčivé rostliny, které pomáhají adaptovat organismus na choemoterapii a radioterapii. V tomto jsou rostliny a také dřevokazné houby unikátní.
Šišák bajkalský je vynikající rostlina, ale primárně není určena pro Vámi uvedené:
www.bylinkyprovsechny.cz/byliny-kere-str...vani-vyuziti-co-leci
Děkuji za Váš dotaz a důvěru v léčivé rostliny.

- 30. pro 2019 18:03 #23868 od anonym
Odpověděl anonym
Dekuji za odpoved, byla bych velice rada, kdyby jste doporucil lecive rostliny na adaptaci organismu, chemoterapii jak mi nabizite, manzel je stale hodne unaveny, ma i problemy se spankem, je tez nervozni-neni divu. a haky mate nazor na cerny kmin-olej, docetla jsem se, ze je to skoro zazrak. dekuji za odpoved

Vygenerováno za 0.170 sekund