× Vítejte na fóru!

Řekněte nám něco o Vás - kdo jste, co máte rádi a proč jste se stali členy tohoto webu.
Všechny zde vítáme a těšíme se na Vaše příspěvky!

Autoimunitní nemoci - byliny, bylinky, léčivé rostliny

- 05. čvn 2020 07:04 #3919 od tazatel
Dobrý den, pane doktore,
jsem zatím v nemocnici s rozsáhlým autoimunním zánětem imunitního systému, kdy mi dávají obrovské dávky kortikoidů a začnou mi ještě filtrovat krev. Chci se zeptat, co by jste mi doporučil, až mě propustí, na pročištění celého organizmu a uvedení imunitního systému do normálu.
Děkuji Lenka

- 07. čvn 2020 18:36 #24930 od MUDr. Zbyněk Mlčoch
Odpověděl MUDr. Zbyněk Mlčoch
Dobrý den.

Léčivé rostiny na potlačení autoimunitních procesů jsou např. VLAŠTOVIČNÍK VĚTŠÍ, PERILA KŘOVITÁ, POPENEC BŘEČŤANOLISTÝ, TINOSPORA SRDČITÁ ad.

Pokud byste psala v budoucnu, napište prosím další příznaky Vašeho autoimunitního onemocnění. Hodně by to mohlo pomoci určit léčivé rostliny. Jiné jsou totiž vhodné např. na dýchací cesty, jiné na kožní nemoci a třeba úplně jiné na autoimunitní zánět trávicího traktu.

Ze všech výše uvedených rostlin vyrábím bylinné tinktury.
Univerzální dávkování tinktur je uvedeno na www.UcinkyTinktur.cz

Děkuji za Váš dotaz a důvěru v léčivé rostliny.

- 22. dub 2021 10:33 #26427 od anonym
Odpověděl anonym
Dobrý den, jaké bylinky by mi prosím mohly pomoci při autoimunitních onemocněních (roztroušená skleróza a periferní spondylartritida, kdy zánět postihuje šlachy)?

Děkuji!

Eva

- 09. úno 2022 07:29 #27542 od anonym
Odpověděl anonym
Dobrý den mohla bych se zeptat jaké bylinky na autoimunitní onemocnění, když se mi netvoří sliny tím pádem mi odcházejí zuby prosím o pomoc mám 2 malé děti a potřebují se z toho nějak dostát abych mohla normálně fungovat a ne se pořád psychický hroutit

Vygenerováno za 0.199 sekund