× Vítejte na fóru!

Řekněte nám něco o Vás - kdo jste, co máte rádi a proč jste se stali členy tohoto webu.
Všechny zde vítáme a těšíme se na Vaše příspěvky!

Alternativní řešení stavu po mrtvici a následném krvácení do mozku

- 15. čvn 2020 16:05 #3947 od tazatel
<p>Dobrý den, pane doktore. Maminka je po cévní mozkové příhodě, CMP, tedy mrtvici. <br /> Vrátila se z nemocnice třemi léky. Jeden<strong> kombinovaný lék na tlak, jeden na ředění krve a jeden proti epilepsii</strong>. <br /> Což je oproti původním patnácti lekům krásný výsledek. Přes to věřím, že tento stav lze řešit bylinami a nebude třeba zvyšovat dávky leků. <br /> Moc Vás prosím o radu, jak bychom měli postupovat. <br /> Chtělo by to nějakého alternativního internistu, neurologa, či palitivního lékaře? <br /> Vím, že mamka už tu nebude dvacet, pravděpodobně ani deset let, ale nechci do ní jen sypat léky, jídlo a přebalovat. <br /> Vždyť ten konec by měl být harmonický tak, jako začátek. Na druhou stranu neřešit to a nechat jí dojít až ke komatu na přístrojích v nemocnici nechci, ale kdo mi může říct, že na lécích se to nestane. <br /> Opravdu nevím co mám dělat. <br /> Přikládám zprávy z poslední hospitalizace. Děkuji za jakoukoliv odpověď. <br /> Děkuji Vám za Vaši bohulibou činnost. <br /> M</p>

- 15. čvn 2020 16:08 #24962 od MUDr. Zbyněk Mlčoch
Odpověděl MUDr. Zbyněk Mlčoch
Dobrý den.

Díval jsem se na zprávu, Anopyrin není antikoagulans, ale jen atiagregans. To je pro výchozí pozici fytoterapie výhodné.

Z léčivých rostlin doporučuji směsnou tinkturu z následujícíh léčivých rostlin:
HLOH (tlak, cévy), BUKVICE (epilepsie), PUPEČNÍK (kognitivní funkce), BRAHMÍ (kognitivní funkce), EKLIPTA BÍLÁ (celkově pro dobrý stav stárnoucího organismu - vlasy, kůže, oči, sluch, ad.).

Uvedené léčivé rostliny si nevadí s léky, které jsou na konci propouštěcí zpráv z nemocnice.

Ze všech výše uvedených rostlin vyrábím bylinné tinktury.
Univerzální dávkování tinktur je uvedeno na www.UcinkyTinktur.cz

V případě potřeby mne kontaktujte zde:
www.zmfb.cz

Děkuji za Váš dotaz a důvěru v léčivé rostliny.

Vygenerováno za 0.165 sekund