× Vítejte na fóru!

Řekněte nám něco o Vás - kdo jste, co máte rádi a proč jste se stali členy tohoto webu.
Všechny zde vítáme a těšíme se na Vaše příspěvky!

Bolesti rukou, loktů, ramen ráno a v noci - byliny, bylinky, léčivé rostliny, léčba bez léků

- 14. čvn 2020 13:27 #3950 od tazatel
Dobrý den, pane doktore.
Mohl by jste mi poradit? Je mi 58 let. V noci a ráno mě hodně bolí ruce, bolí mě lokty a ramena. Byla jsem na krvi, zda nemám dnu nebo artrozu. Nic takového. Jsou na to bylinky, nebo masti? Ráno nedám ani ruce do pěsti. Je to velmi nepříjemné.
Děkuji.
Přílohy:

- 15. čvn 2020 15:11 #24957 od MUDr. Zbyněk Mlčoch
Odpověděl MUDr. Zbyněk Mlčoch
Dobrý den.

Z dotazu bohužel není patrné, zda jde o kloubní nemoc nebo neurologické onemocnění. Kromě dny či artrózy může jít ještě o revmatoidní artritidu či jiné autoimunitní onemocnění, ale třebai infekční nemoc (borelióza, apod.).

Abych mohl doporučit léčbu, nutně potřebují znát diagnozu, jinak by léčba byla zvolena na principu "střílení od boku" a nemusela by fungovat (což by netěšilo Vás ani mě).

Až budete mít hotovou diagnózu a bude známo co Vám přesně je, uložte do poradny prosím nový dotaz a v něm odkažte na URL adresu
www.bylinkyprovsechny.cz/poradna/bolesti...tliny-lecba-bez-leku

Do textu nového dotazu pak vepište i léky jaké berete, jaké máte nemoci a také jsou práci jste v životě vykonávala. Může to mít zásadní vliv nejen na diagnostiku, ale i na léčbu.

Pokud Vás léčí jen praktický lékař, obraťte se ještě na ortopeda (případně na revmatologa) a infekcionistu (ev. i internistu). Marné by nebylo ani vyšetření EMG u Vámi zvoleného ambulantního neurologa.

Děkuji za Váš dotaz a důvěru v léčivé rostliny.

Vygenerováno za 0.168 sekund