× Vítejte na fóru!

Řekněte nám něco o Vás - kdo jste, co máte rádi a proč jste se stali členy tohoto webu.
Všechny zde vítáme a těšíme se na Vaše příspěvky!

Porucha soustředění u dítěte - byliny, bylinky, léčivé rostliny, léčba bez léků

- 27. srp 2020 04:12 #4294 od tazatel
<p>Dobrý večer, pane doktore,</p>
<p>měla bych prosím dotaz co by za bylinky pomohly 7 letému klukovi který má poruchu soustředění, mluvení, dochází na logopedii a je trochu ve svém světě s duší asi o tři roky zpětně má tendence vydávat i různé hlasité zvuky. Co by mu prosím pomohlo?</p>
<p>Děkuji za vaši odpověď</p>

- 27. srp 2020 04:14 #25280 od MUDr. Zbyněk Mlčoch
Odpověděl MUDr. Zbyněk Mlčoch
Dobrý den.

Na ADHD doporučuji následující léčivé rostliny a to ideálně v podobě směsné bylinné tiktury (pro snadnost aplikace kdykoliv a kdekoliv) :
ŠIŠÁK BAJKALKSKÝ kořen (je sedativní, zklidňuje značně psychiku) 40%, BAKOPA DROBNOLISTÁ nať (také se jí říká brahmí a tato rostlina zlepšuje soustředění) 40%, ROZCHODNICE RŮŽOVÁ (rodiola) kořen 20%.

Všechny účinky výše uvedených léčivých rostlin, univerzální postup výroby tinktur, dávkování tinktur a výhody tinktur jsou na stránce www.UcinkyTinktur.cz

Pokud byste měla zájem o směsnou tinkturu na ADHD, je možné se mi ozvat na messenger www.zmfb.cz (nejrychlejší způsob jak se se mnou zkontaktovat) nebo na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Děkuji za Váš dotaz a důvěru v léčivé rostliny.

Vygenerováno za 0.175 sekund