× Vítejte na fóru!

Řekněte nám něco o Vás - kdo jste, co máte rádi a proč jste se stali členy tohoto webu.
Všechny zde vítáme a těšíme se na Vaše příspěvky!

Nádor mléčné žlázy u psa, fenky - byliny, bylinky, léčivé rostliny

- 27. pro 2020 18:20 #4900 od tazatel
Dobrý den, pane doktore.

Můj dotaz je následující:

Mám čivavku, která má nádory na mléčné žláze. Vzhledem k tomu, že má už 10 let s operací váháme. Chtěla bych se zeptat, zda máte nějaké bylinky, které by dokázaly útvary zmenšit, předejít případnému šíření nádoru a také výrazně posílit imunitní systém?? Aktuálně používáme medicinální houby a astralagus (kozinec), které by snad měly zlepšit imunitu. Četla jsem také o pozitivních účincích Dračí krve a Annony. Jak to vidíte Vy, jako znalec bylinek. S čím máte pozitivní zkušenosti v souvislosti s nádorovým onemocněním?? Předem děkuji za odpověď a přeji pěkný den. Michaela

- 01. led 2021 21:44 #25911 od MUDr. Zbyněk Mlčoch
Odpověděl MUDr. Zbyněk Mlčoch
Dobrý den.

Na rakovinu mléčné žlázy u psa doporučuji následující léčivé rostliny a houbu a to ideálně v podobě směsné bylinné tiktury (pro snadnost aplikace kdykoliv a kdekoliv) :
ANONA (GRAVIOLA) starý kožovitý list, BROSKVOŇ list, SEDMIKRÁSKA květ, MĚSÍČEK květ, JMELÍ BÍLÉ list, MAI-TAKE (trsnatec lupenitý) plodnice a to stejnými díly.

Tinkturu Vám mohu připravit (ale samozřejmě si tinkturu můžete nechat připravit od kteréhokoliv bylináře dle svého výběru). Pokud chcete, napište mi na messenger www.zmfb.cz

Tinkturu byste kapala fenečce do pití - ideální dávkování je 1 kapka na kilogram a den. Tzn. pokud fenečka váží třeba 10 kg, dáváte 10 kapek do pití a měla by vypít vše.

Děkuji za Váš dotaz a důvěru v léčivé rostliny.

Vygenerováno za 0.184 sekund