× Vítejte na fóru!

Řekněte nám něco o Vás - kdo jste, co máte rádi a proč jste se stali členy tohoto webu.
Všechny zde vítáme a těšíme se na Vaše příspěvky!

Klebsiela v močových cestách - byliny, bylinky, léčivé rostliny, léčba bez antibiotik z lékárny

- 24. lis 2021 16:29 #6585 od tazatel
Dobrý deň pán doktor,
môj otec je 85 ročný ležiaci pacient, má zavedený močový kateter, kvôli tomu má stale opakujuce sa infekcie. Mal zisťenu klebsielu v moči, odolnú na ústne antibiotika.
Chcela by som sa opytať, či môže pomôcť bylinotenktura na toto. Čitala som, že pelargonia pomáha na dychcie ciesty, chcem sa spytať, či môže pomocť aj na toto. Cryptolepsis som kupila ale otec to nechce piť lebo je to veľmi horký.

Viete mi prosím, niečo odporučiť?

- 05. pro 2021 22:13 #27284 od MUDr. Zbyněk Mlčoch
Odpověděl MUDr. Zbyněk Mlčoch
Dobrý den.

Na infekci klebsielou v močových cestách (stejně jako na klebsielu v dýchacích cestách - Klebsiella pneumoniae) doporučuji tinkturu z rostliny, která se jmenuje PELARGONIE SIDONSKÁ. Používá se 3 a více roků starý kořen.

Všechny účinky pelargonie, univerzální postup výroby tinktur, dávkování tinktur a výhody tinktur jsou na stránce www.UcinkyTinktur.cz

Pokud byste měla zájem o tinkturu z pelargonie, je možné se mi ozvat na messenger www.zmfb.cz (nejrychlejší způsob jak se se mnou zkontaktovat) nebo na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.">Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Děkuji za Váš dotaz a důvěru v léčivé rostliny.

Vygenerováno za 0.166 sekund