× Vítejte na fóru!

Řekněte nám něco o Vás - kdo jste, co máte rádi a proč jste se stali členy tohoto webu.
Všechny zde vítáme a těšíme se na Vaše příspěvky!

Zánět očního nervu - byliny, bylinky, léčivé rostliny, léčba bez léků

- 06. úno 2022 08:52 #6856 od tazatel
Dobrý den, pane doktore.

Můj dotaz je následující:

07/2021 moje maminka 78 let do té doby aktivní důchodkyně s běžnými potíži v tomto věku onemocněla zánětem očního nervu a do týdne přestala vidět. Byla hospitalizována na oční klinice FN PLZEŇ a poté na FARMAKOLIGII kde dostala dávku kortikoidů a propuštěna domů s tím, že jí odešly očn nervy, takže oči i mozek má v porádku, ale zrakový přenos tam není. Staráme se o ní střídavě s tatínkem a bráchou, je to péče 24 hodin denně, stále dostává kortikoidy v tabletách a nevidí, byl jí dodporučen tyfloservis a bylo jí řečeno že může být ráda že žije. je to velmi těžké pro nás všechny hlavně psychicky, v podstatě nemůže nic dělat a diagnozu že je slepá jí zatím nikdo nepotvrdil. Obracím se na vás s prosbou zda je nějaká naděje formou byllinné léčby obnovit aspon trochu vidění nebo jí máme připravit na to že je to nevratné? hledám jakoukoliv informaci která by jí zrak aspon obrysově vrátila.

Velmi děkuji za odpověď.

s úctou k vaší práci…

- 26. dub 2022 21:03 #29153 od MUDr. Zbyněk Mlčoch
Odpověděl MUDr. Zbyněk Mlčoch
Dobrý den.

Na poškoezení očního nervu zánětem u Vaší maminky doporučuji následující léčivé rostliny a to ideálně ve formě směsné tinktury (pro snadnost aplikce) :
PUPEČNÍK ASIJSKÝ list, BAKOPA DROBNOLISTÁ nať, BĚLOTRN KULATOHLAVÝ plod, MANGO plod, VITÁNIE SNODÁRNÁ kořen, TURAN ROČNÍ nať, ELEUTEROKOK OSTNITÝ kořen.

Pokud byste měla zájem o tinkturu na Vámi uvedené potíže, je možné se mi ozvat na messenger www.zmfb.cz (nejrychlejší způsob jak se se mnou zkontaktovat) nebo na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.">Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Univerzální dávkování tinktur a účinky jednotlivých rostlin ve směsi je uvedeno na www.UcinkyTinktur.cz

Děkuji za Váš dotaz a důvěru v léčivé rostliny.

Vygenerováno za 0.168 sekund