× Vítejte na fóru!

Řekněte nám něco o Vás - kdo jste, co máte rádi a proč jste se stali členy tohoto webu.
Všechny zde vítáme a těšíme se na Vaše příspěvky!

Detox po rentgenu - byliny, bylinky, léčivé rostliny, léčba bez léků

- 20. dub 2022 13:13 #7094 od tazatel
Dobrý den, pane doktore.

Můj dotaz je následující:

Mám zápal plic a už mám za sebou několik rentgenů a další mě čekají. Čím bych se mohla "detoxikovat" po ozáření, když kojím?

Mockrát děkuji a jsem s pozdravem.

- 21. dub 2022 17:16 #28842 od MUDr. Zbyněk Mlčoch
Odpověděl MUDr. Zbyněk Mlčoch
Dobrý den.

Na prevenci změn DNA po radiační zátěži doporučuji následující léčivé rostliny a to ideálně v podobě směsné bylinné tiktury (pro snadnost aplikace kdykoliv a kdekoliv) :
BUKVICE LÉKAŘSKÁ nať, ELEUTERKOK OSTNITÝ kořen, KOZINEC BLANITÝ kořen, HOUŽEVNATEC JEDLÝ plodnice, LESKLOKORKA LESKLÁ plodnice, MARALÍ KOŘEN kořen, REZAVEC ŠIKMÝ plodnice.
Stejné léčivé rostliny a medicinální houby se používají na regeneraci organismu při radioterapii (u onkologicky nemocných pacientů).

Tinktura je vhodná i u kojící maminky, ale doporučuji jen 10 kapek ráno a v poledne. Večer už ne (tinktura může velmi mírně stimulovat kojence látkami, které mohou přecházet do mateřského mléka, tzn. v noci by mohlo být dítě nespavé).

Všechny účinky výše uvedených léčivých rostlin, univerzální postup výroby tinktur, dávkování tinktur a výhody tinktur jsou na stránce www.UcinkyTinktur.cz

Na okraj ještě podotýkám, že mnohem mnohem větší radiační zátěž než "prostý" RTG má počítačová tomografie, tzn. tzv. CT (computer tomography).

Děkuji za Váš dotaz a důvěru v léčivé rostliny.

Vygenerováno za 0.173 sekund