× Vítejte na fóru!

Řekněte nám něco o Vás - kdo jste, co máte rádi a proč jste se stali členy tohoto webu.
Všechny zde vítáme a těšíme se na Vaše příspěvky!

ADHD, hyperaktivita, porucha pozornosti - byliny, bylinky, léčivé rostliny, léčba bez léků

- 02. srp 2022 11:56 #7551 od tazatel
Dobrý den, pane doktore.

Dceři (7 let) diagnostikovali ADHD, přičemž má převážně problém s větší poruchou pozornosti. Nechci jí nasazovat Ritalin, jelikož znám jeho vedlejší účinky. Existuje nějaká bylina, kterou bych ji mohla podávat jako stimulant pro pozornost, aniž bych jí nějak jinak ublížila?

Děkuji a jsem s pozdravem.
Kristýna Turčaníková

- 02. srp 2022 18:11 #29928 od MUDr. Zbyněk Mlčoch
Odpověděl MUDr. Zbyněk Mlčoch
Dobrý den.

Na ADHD doporučuji následující léčivé rostliny a to ideálně v podobě směsné bylinné tiktury (pro snadnost aplikace kdykoliv a kdekoliv) :
ŠIŠÁK BAJKALKSKÝ kořen (je sedativní, zklidňuje značně psychiku) 40%, BAKOPA DROBNOLISTÁ nať (také se jí říká brahmí a tato rostlina zlepšuje soustředění) 40%, ROZCHODNICE RŮŽOVÁ (rodiola) kořen 20%.

Všechny účinky výše uvedených léčivých rostlin, univerzální postup výroby tinktur, dávkování tinktur a výhody tinktur jsou na stránce www.UcinkyTinktur.cz

Pokud byste měla zájem o směsnou tinkturu na ADHD, je možné se mi ozvat na messenger www.zmfb.cz (nejrychlejší způsob jak se se mnou zkontaktovat) nebo na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.">Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Děkuji za Váš dotaz a důvěru v léčivé rostliny.

Vygenerováno za 0.167 sekund